Recepție finală a lucrărilor la Centrul de Asistență Medico Socială Caracal

centru asistenta caracal

centru asistenta caracalJoi, 14 martie 2019, a avut loc recepția finală a proiectului ”Amenajarea și Modernizarea Corp Clădiri a Centrului de Asistență Medico Socială Caracal”.

 

S-a refăcut întreaga infrastructură a centrului. De asemenea, s-a realizat extinderea și dotarea acestuia cu echipamente specific și au fost reabilitate clădirea inițială, sistemului de încălzire interior, instalațiile sanitare și electrice.

Clădirea aflată în curtea Spitalului Municipal Caracal a fost reabilitată prin intermediul unui proiect în valoare de 1,1 milioane lei. Lucrările au început în toamna anului 2013. Clădirea a fost modernizată, o anexă a fost extinsă şi transformată în spălătorie.

Au fost aduse 30 de paturi cu capete rabatabile şi 30 de măsuţe mobile iar cele 23 de saloane au fost dotate cu televizoare, unele având şi răcitoare.

Centrul de Asistenţă Medico-Socială Caracal se află în subordinea CL Caracal, iar aici sunt îngrijite persoane vârstnice care au şi afecţiuni cronice. Primăria Caracal direcţionează la acest Centru toate cazurile sociale.

Pacienţii au vârsta cuprinsă între 64 şi 95 de ani, mulţi având şi afecţiuni cronice.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura