Investiții mari la SJU

CJ Oltr aprobare buget 2019

CJ Oltr aprobare buget 2019Marţi, 9 aprilie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au apobat bugetul județului aferent anului 2019, buget care este mai mare cu 30 de milioane de lei decât cel precedent.

 

Potrivit declarațiilor președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, cea mai mare parte a bugetului de anul acesta va fi alocată investițiilor.

„Consiliul Județean a câștigat anul acesta aproximativ 30 milioane lei. Acești bani se regăsesc în investiții, pentru că o parte din investiții vom reuși să le susținem din bugetul pe anul în curs, iar cealaltă parte de investiții vin din excedent, pentru că astăzi am aprobat și utilizarea unei sume din excedent pentru investiții”, a declarat Oprescu.

În 2019 cele mai mari investiții vor fi in sănătate. Spitalul Județean de Urgență va primi 16 milioane de lei pentru continuarea unor lucrări, dar și pentru demararea altora.

„Cea mai mare sumă o primește Spitalul Județean Slatina, aproximativ 16 milioane de lei numai pentru investiții plus patru milioane pentru cheltuieli curente, pentru că sporul de hrană, acele bonuri pe care le primesc angajații din Sănătate, o parte au fost plătite de Spitalul Județean. Și anul acesta avem acești bani, plus 16 milioane pentru investițiile în derulare”, a explicat Oprescu.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura