Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la Slatina

rares

rares Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la SlatinaNumărul unu pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a ajuns vineri la Slatina după ce a făcut o oprire și în Balș.

Fostul jurnalist și Ludovic Orban, președintele partidului alături de europarlamentrul Marian-Jean Marinescu, deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu și alți membri PNL au stat de vorbă cu cetățenii și au împărțit flori doamnelor.

rares_2 Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la Slatina

Aceștia au fost primiți de slătineni care le-au strâns mâinile și au ascultat sfaturile primate din partea liberalilor. Mai mult chiar, Rareș Bogdan s-a arătat plăcut surprins de modul în care a fost primit la Balș și Slatina. Acesta a declarant că nu se aștepta ca într-un oraș, reședință de județ unde se cunosc simpatiile pentru PSD oamenii să reacționeze atât de plăcut.

 

rares_3 Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la SlatinaDupă întâlnirea din fața sediului PNL Olt, liberalii au plecat pe jos până în Piața Zahana și Centrul orașului, pe esplanadă unde s-au întâlnit cu oamenii simpli dar și simpatizanții acestora.

Candidatul de pe primul loc pe listele PNL pentru europarlamentare a avut și un mesaj pentru oameni.

„Nu am cum să înțeleg cum un astfel de județ a votat atâta amar de ani PSD. Cred că e momentul să se trezească, e momentul să se ridice oltenii și să spună clar: ”Domne, am fost prostiți 30 de ani. Noi nu avem nimic cu acest partid neo-bolșevic, este momentul unei schimbări. A fost o surpriză mai mult decât plăcută să vedem maşini oprindu-se, oameni oprindu-se şi făcându-ne semnul victoriei, oameni ieşind din magazine, doamne sau domni care au venit la noi pentru a ne adresa îndemnuri de victorie, şi suntem în ceea ce se numeşte un judeţ roşu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Balş“, a mai precizat acesta.

conferinta_rares Rareș Bogdan și liderii PNL, baie de mulțime la Slatina

De asemenea, Rareș Bogdan a făcut precizări și despre propunerea lui Eugen Nicolicea pentru Ministerul Justiției, pe care o intitulează ca fiind un „șoc real”. După întâlnirea cu oamenii din Slatina, liberlii au avut și o conferință de presă unde au răspuns întrebărilor din partea reprezentanților media.

Lasă un răspuns