S-a deschis Centrul de permanenţă de la Bobicești

Bobicesti 1

Bobicesti_1 S-a deschis Centrul de permanenţă de la BobiceștiCentrul de permanenţă din comuna Bobicești este funcţional, începând din această săptămână.

Bobicesti_2 S-a deschis Centrul de permanenţă de la BobiceștiUnitatea medicală deserveşte toate satele localității, iar necesitatea lui este evidentă, în contextul în care sunt multe persoane în această zonă a judeţului care au nevoie de medici cu experiență, profesioniști care să aibă grijă de sănătatea lor. Noul Centru de permanenţă de la Bobicești funcţionează acum într-un spațiu modern, cu toate dotările necesare, pus la dispoziție de administrația locală. Bobicesti_4 S-a deschis Centrul de permanenţă de la Bobicești Spaţiul în care funcţionează, începând de astăzi, Centrul de Permanenţă Bobiceşti a fost reabilitat în totalitate printr-un proiect PNDR II. Respectiva clădirea în care se află acum centrul de permanenţă, este un fost conac boieresc al familiei Radu și a fost ridicată în perioada interbelică. Administrația locală l-a cumpărat de la boieri și a reușit să-i dea o nouă destinație. Valoarea totală a proiectului este 780.402.

Bobicesti_3 S-a deschis Centrul de permanenţă de la BobiceștiCetățenii se pot bucura începând din această lună de servicii medicale de calitate.

La evenimentul de inaugurare a centrului medical au fost prezenți și preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Virgil Delureanu, directorul ANIF, Florin Barbu și consilierul superior OJFIR Olt, Emil Marinescu.

Evenimentul a debutat cu tăierea panglicii, după care a venit momentul unui serviciu religios efectuat de un sobor de preoți care au sfințit unitatea medicală.

„Este un proiect pe care am reușit să-l ducem cu succes la sfârșit. Suntem bucuroși că am reușit să-l finalizăm chiar mai repede decât era termenul inițial. Oamenii de aici aveau nevoie de o asemenea investiție. Mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat și care au făcut posibil realizarea acestui proiect”,

Bobicesti_5 S-a deschis Centrul de permanenţă de la Bobiceștia spus Ilie Chitez, edilul comunei Bobicești.

Lasă un răspuns