Zi de mare sărbătoare la Sâmburești

Simburesti foto

Simburesti_foto Zi de mare sărbătoare la Sâmburești

În acest weekend în comuna Sâmburești a fost mare sărbătoare, ca în fiecare an în apropiere de Sfinții Constantin. Autoritățile  locale au organizat un spectacol special pentru cetățenii comunei și nu numai, eveniment cu care au fost invitați artiștii locali, dar și Ansamblul Profesionist Doina Oltului

Edilul comunei Iulian Preda a fost gazda evenimentului, el i-a avut alături pe cei din aparatul administrației locale care au avut grijă ca totul să fie perfect, dar și pe micuții artiști locali ai Ansamblului Folcloric „Plaiurile Sâmbureştilor”. De sărbătoarea locală s-a bucurat, alături de cei prezenți și deputatul social democrat, Marius Iancu. Acesta a venit însoțili de alți câțiva membrii social democrați și directori de deconcentrate din Olt. Marius Iancu a ținut să-i felicite, personal, pe cât mai mulți dintre locuitorii comunei Sâmburești, de ziua lor. 

 

“Vreau să le urez oamenilor din Sîmburești un sincer La multi ani!, să le mulțumesc pentru căldura cu care m-au primit. Vreau să-l felicit pe domnul primar, să meargă mai departe cu proiectele pe care le are, să-i iubească, în continuare, pe acești oameni așa cum am văzut că o face. Sper să primesc cât mai multe invitații la astfel de evenimente. La multi ani, încă odată și multă sănătate!”, a spus deputat PSD de Olt.

A devenit deja tradiție ca în fiecare an în jurul acestei date să fie sărbătoare în comuna Sâmburești. Primarul Iulian Preda i-a invitat pe toți să se bucure de această sărbătoare pe care o merită din plin.

“Ziua comunei noastre este un eveniment care a devenit deja tradiție locală. An de an am organizat cu sprijinul Consiliului local și al Primăriei comunei Sâmburești acest eveniment, iar în această sărbătoare am reușit să oferim publicului un spectacol muzical care să ofere o atmosferă de bucurie, de armonie între toți cetățenii localității noastre. Vreau să transmit cu această ocazie mulțumirile mele tuturor celor care s-au implicat în organizare, invitaților, participanților, publicului prezent la eveniment. La mulți ani, sărbatoriților acestei zile și comunei Sâmburești!” spus edilul prezent în mijlocul concetățenilor săi pe toata durata desfățurării evenimentului.

Simburesti_foto_site_1 Zi de mare sărbătoare la Sâmburești

 

Pe scena special amenajată în imediata apropiere a sediului primăriei, au urcat artiștii populari și nu numai. Cunoscutul Ion Popa, interpret, chitarist, compozitor şi însufleţitor de evenimente a fost și el prezent. Membrii Ansamblului Profesionist Doina Oltului au fost cei care au încins atmosfera evenimentului care s-a încheiat târziu în noapte. Locuitorii comunei au avut la dispoziție o întreagă zi pentru distracție în cadrul spectacolului dedicat lor. Oameni simpli, dar frumoși la suflet, cunoscuți în județ și dincolo de hotarele lui pentru hărnicia și priceperea cu care își cultivă și valorifică fiecare bucățica de pământ.

Lasă un răspuns