Cabinet stomatologic deschis la Cungrea

voiculescu stomatologie

voiculescu_stomatologie Cabinet stomatologic deschis la CungreaVineri, în comuna olteană Cungrea s-a desfășurat un eveniment important pentru locuitorii acesteia, fiind inaugurat primul cabinet stomatologic din comună.
Acesta va funcționa în satul Cungrea, în incinta dispensarului uman.


stomatologie Cabinet stomatologic deschis la CungreaAstfel, cu sprijinul primăriei spațiul a fost reabilitat, modernizat și adus în condiții ireproșabile de funcționare iar dotările acestuia vor fi unele la standarde europene. 
Organizatorii evenimentului, primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu împreună cu medicul stomatolog Sabina Nistor au primit vizita locuitorilor comunei care au dorit să participe la deschiderea noului cabinet stomatologic în comună. Cabinetul stomatologic va funcționa nu doar pentru cetățenii comunei, acesta având adresabilitate și pentru locuitorii comunelor învecinate, care, vor beneficia mai ușor de serviciile medicale stomatologice de ce mai buna calitate.

“Această investiție cu aportul consiliului local și a primăriei, ce au dispus punerea la dispoziție a spațiului și a unei sume de bani în vederea reabilitării și modernizării acestuia, continuă seria de proiecte menite să aducăun plus-valoare comunei noastre, să asigure cetățenilor noștri servicii medicale stomatologice de cea mai bună calitate. Este doar unul dintre proiectele pe care ni le-am propus și vom continua și cu altele, în vederea dezvoltării sub toate aspectele a comunei Cungrea”, a declarat primarul comunei, Liviu Voiculescu.

Lasă un răspuns