CSM SLATINA RĂMÂNE NEÎNVINSĂ

csm slatina victorie

csm_slatina_victorie CSM SLATINA RĂMÂNE NEÎNVINSĂEchipa de fotbal CSM Slatina  a intâlnit in deplasare ocupanta locului II din Campionatul Județean de Fotbal, Petrolul Potcoava.

Meciul se anunța a fi un derby, din prisma clasamentului, dar inverșunarea celor două echipe s-a văzut și in teren. La pauză, gruparea slătineană era condusă cu 1 la 0, printr-un autogol al lui Alex Militaru, junior Under 19. Intorși de la vestiare  Însă, după pauză, slătinenii au reușit să mobilizeze și au marcat în poarta gazdelor prin Cosmin Căpățână și Grigore Ceapă. Scorul final a fost de 1 la 2, slătinenii adjudecându-și cea de-a 31 victorie consecutivă. Astfel, CSM Slatina rămâne singura echipă cu victorii pe linie.

Duminică, 26 mai, de la ora 11, pe Stadionul „1 Mai”, CSM Slatina va susține ultimul meci de acasă din acest campionat, în compania formației Viitorul Grădinile. La finalul partidei, Asociația Județeană de Fotbal Olt va premia gruparea lui Bobi Verdeș pentru câștigarea titlului de campioană a județului.

 

Lasă un răspuns