Este nevoie de măsuri urgente în PSD

dragnea schimbare psd

dragnea_schimbare_psd Este nevoie de măsuri urgente în PSDRezultatele de la europarlamentarele din acest an au arătat clar că românii și-au schimbat preferințele atunci când vine vorba despre partidele politice, dar mai ales despre liderii lor.

Înfrângerea suferită la nivel național a social democraților, dar mai ales a votului liber exprimat venit din partea românilor aflați în diaspora spune și arată multe. Alegerile europarlamentare din 26 mai sunt mai mult decât un baromentru după care liderii partidelor politice ar trebui să se ghideze.

Este clar! PNL a înclinat balanța și încă o să o mai facă în favoarea lui, în timp ce  PSD trebuie să-şi accepte înfrângerea rușinoasă și să facă mult mai multe decât să se încline în fața unui lider care nu mai este dorit nici în rândurile interne ale partidului, ca să nu mai vorbim de poporul român. Este mai mult decât evident că românii nu au fost atât de mult împotriva partidului, cât împotriva conducerii. La scurt timp de la închiderea secțiilor de votare au început să apară voci din interiorul partidului care îi cer mai mult sau mai puțin voalat domnului Dragnea să plece din fruntea PSD-ului. Poate că acum în al doisprezecelea ceas ar trebui să se trezească cât mai mulți social democrați să facă ceva în interiorul partidului astfel încât să ne se afunde și mai mult în prăpastia creeată cu bună știință chiar de liderul suprem. Măsurile urgente de reorganizare în PSD sunt mai mult decât necesare, altfel social democrații vor pierde constant în următoarele bătălii electorale.

Lasă un răspuns