Locuitorii din Osica de Sus vor sărbători Ziua Comunei

ziua comunei

ziua_comunei Locuitorii din Osica de Sus vor sărbători Ziua Comunei Comuna Osica de Sus va aniversa 557 de ani de la atestarea documentară, ocazie cu care, cei din conducerea locală a primăriei pun la punct toate detaliile pentru organizarea acestui eveniment.

Autoritățile locale au decis și în acest an ca sărbătoarea comunei să se desfășoare de Rusalii și promit că această zi va fi una de neuitat, cu multe momente speciale și un concert extraordinar. Evenimentul va avea loc pe stadionul din localitate. „Și în acest an Ziua Comunei va fi sărbătorită de  Rusalii! În data de 16 iunie 2019 toți locuitorii sunt așteptați pe stadionul din localitate  pentru a sărbători împreună cea de-a 557 aniversare de la atestarea documentară a Comunei Osica de Sus!”, este mesajul transmis de Gheorghe Manicea, primarul comunei Osica de Sus.

Pe pe scenă vor urca artiști cunoscuți precum: Aurel Moldoveanu, Alexandrina Verhovethi, Nadia Bologan, Sorin Lăpădatu, Maria Ghinea, Ileana Lăceanu, Gabriel Zăvoianu, Neta Soare, Carmen Budulan, iar atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Plaiurile Oltețului. Petrecerea se va încheia cu un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns