Medalii pentru atleții de la CSM

atletiiiiiiiii

atletiiiiiiiii Medalii pentru atleții de la CSM

 CSM Slatina are în palmares trei medalii la Campionatul Național Universitar  și Cupa României. Atletul Andrei Neagoe a cucerit medaliile de aur în proba de 100 şi 200 de metri în finala Cupei României şi la Campionatul Naţional Universitar. Aur a câștigat și Daniel Budin , în proba de ştafetă 4×100 de metri, iar bronzul a fost cucerit de Pavel Nichituş, la 400 de metri garduri.

 În perioada 24-25 mai a avut loc finala Cupei României şi Campionatul Naţional Universitar,  unde atleţii pregătiţi de Dan Bărbuţi au obţinut rezultate extraordinare.
Andrei Neagoe a cucerit aurul,  ca de altfel și  Daniel Budin, care a urcat pe podium la ștafetă. Tot pe podium, pe treapta a III a a urcat și   Pavel Nichituş, care a concurat  la 400 de metri garduri.
Rezultate bune au obținut și Daniel Budin a terminat cursa pe locul IV, Marius Şerban s-a clasat pe locul V și Cosmin Dincă a terminat concursul pe locul IV.

 Următoarea competiție va avea loc la Cluj, in perioad 7-8 iunie, unde vor avea loc  Campionatele Internaţionale ale României.

Lasă un răspuns