Intervenții pentru a evita inundațiile în Slatina

inundatii slatian

inundatii slatian

 Pentru  a evita ca Slatina să nu se transforme din nou într-o Veneție, Compania de Apă Olt a luat măsuri curățind geigerele și efectuând diverse lucrări.

Ploile din ultima perioadă, dar și avertizările meteorologilor i-au  alarmat pe cei de la  Compania de Apă Olt care și-a trimis angajații pe teren pentru a lua măsuri ca străzile Slatinei să nu se inunde. „Având în vedere că județul Olt se află sub atenționare meteorologică de Cod Galben de ploi torențiale și vijelii, până miercuri la ora 3.00, Compania de Apă Olt a luat măsuri pentru a preveni acumulările de apă pe străzile din municipiul Slatina. Toate geigerele au fost curățate, iar stațiile pompare apă uzate au fost verificate. În zonele unde există riscul să se acumuleze apă în caz de precipitații abundente au fost montate geigere în borduri, care au suprafața de preluare mai mare sau au fost ridicate grătarele de la geigere, acestea fiind semnalizate corespunzător.”, a transmis CAO.

Echipele de intervenție de la Compania de Apă Olt sunt încă în teren. Meteorologii anunță că ploile nu vor inceta până joi, cel mai probabil la sfârșitul săptămânii se va arăta și soarele.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continue reading