Băieții lui Verdeș, finaliști în Cupă, faza județeană

fotbal

fotbal Băieții lui Verdeș, finaliști în Cupă, faza județeanăFotbaliștii de la  CSM Slatina s-au impus cu 2-1 în meciul din semifinalele Cupei României. Băieții lui Bobi Verdeș au jucat in deplasare in compania celor de la Viitorul Grădinile. Golurile victoriei au fost marcate de Cosmin Căpățînă.

CSM Slatina este  campioana a județului Olt, astfel că echipa ce va susține barajul de promovare în Liga a III-a, va juca finala Cupei României, faza județeană. 

Băieții lui Verdeș s-a impus în semifinale, scor 2-1, pe terenul celor de la Viitorul Grădinile. Ambele goluri ale slătinenilor au fost marcate ăn minutele 8 și 21 de Cosmin Căpățîn. Pe finalul meciului, in minutul 65, gazdele, prin Ionuț Băluță, au reușit să inscrie.

Cealaltă semifinală a fost câștigată de Avântul Oporelu, care a întâlnit echipa din Iancu Jianu. Astfel că, pe 8 iunie, pe Stadionul  1 Mai, CSM Slatina va intâlni Avântul Oporelu in  finala Cupei României, faza județeană. Câștigătoarea va evolua în Cupa României, faza națională, organizată de FRF. 

Lasă un răspuns