Victorie pentru CSM Slatina, în meciurile de baraj

csm slatina

csm_slatina  Victorie pentru CSM Slatina, în meciurile de barajCSM Slatina a trecut  fără emoții primul meci de la barajul de menținere în Liga Națională, ce se desfășoară la Cisnădie. Handbalistele antrenate de  Victorina Bora s-au impus, scor 28-22, în fața formației de Divizia A, CSM Târgu Mureș.

Formația antrenată de Victorina Bora a trecut de primul meci de la barajul de menținere in Ligă. CSM Slatina a condus pe tabelă pe tot parcursul meciului, CSM Târgu Mureș reușind să țină aproape în debutul primei reprize. Meciul s-a terminat 28-22 pentru slătinence, care au debutat astfel cu dreptul, făcând un pas în lupta pentru atingerea obiectivului.

 Urmâtorul meci pentru CSM Slatina  este programat  joi, 6 iunie, la ora 17.30, când va întâlni pe CS Dacia Mioveni. In cazul in care slătinencele vor câștiga, rezultatul din ultimul meci, cu U. Cluj, nu ar mai conta atât de mult.  CSM Slatina își poate asigura prezența pe prima scenă a handbalului și în sezonul viitor și doar cu două victorii.

Lasă un răspuns