Terasele sezoniere, în vizorul polițiștilor

terase

terase Terasele sezoniere, în vizorul polițiștilorPolițiștii locali au luat la puricat terasele sezoniere din Slatina, pentru a vedea dacă patronii au toate documentele necesare pentru funcționarea acestora pe domeniul public. 

Oamenii legii au verificat dacă există acorduri de funcționare și dacă agenții economici dețin acordul pentru ocuparea domeniului public pentru amplasarea de mobilier în vederea funcționării ca terasă sezonieră.
Poliția Locală îi avertizează pe comercianți că, în cazul în care intenționează să amenajeze terase, trebuie să dețină acordul pentru ocuparea domeniului public. „Având în vedere că în perioada următoare se vor amenaja terase sezoniere de alimentație public reamintim  agenților economici că, în cazul în care intenționează să amenajeze terasă sezonieră pe amplasamente ce aparțin în proprietate publică/privată a municipiului Slatina, au obligația să dețină acordul pentru ocuparea domeniului public pentru amplasarea de mobilier în vederea funcționării ca terasă sezonieră, amenajată în fața punctului de lucru. Menționăm că acordul pentru ocuparea domeniului public se obține în mod obligatoriu anterior amenajării acestor terase sezoniere și este emis de către primărie. De asemenea, precizăm că nerespectarea suprafeței, perioadei de timp pentru care a fost emis, precum și a celorlalte condiții impuse prin respectivul acord (menținerea curățeniei în zonă, respectarea liniștii publice, asigurarea unui colț de cultură în perimetrul terasei, inscripționarea și culoarea umbrelelor, neafectarea circulației pietonale), atrag după sine răspunderea contravențională și complementară prevăzută de actele normative în vigoare, precum și încetarea respectivului acord“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Slatina.

Oamenii legii spun că astfel de acțiuni vor mai fi organizate și în perioada următoare.

Lasă un răspuns