Atleții de la CSM, medaliați la Campionatele Internaționale

arena cluj

arena_cluj Atleții de la CSM, medaliați la Campionatele InternaționaleCampionatele Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” ce au fost găuite în acest weekend pe Cluj Arena, au adus atleților olteni trei medalii. 

Ştafeta de 4×100 de metri, formată din Cosmin Dincă, Pavel Nichituş, Andrei Neagoe şi Daniel Budin, sportivi legitimați la CSM Slatina a cucerit medalia de argint. De altfel, alte două mebalii de bronz la probele de 100 și 200 de metrii au fost gâștigate de  atletul Andrei Neagoe.

Cea de-a 64-a ediţie a celei mai longevive şi cunoscute competiţii de atletism a României, Campionatele Internaţionale ale României s-a desfășurat  în perioada 7-8 iunie 2019 pe Cluj Arena.Competiţia a cuprins 38 de probe la care s-au aliniat sportivi din Kenya, Kîrgîsztan, Japonia, Qatar, Serbia, Bosnia, Ungaria, Israel, Rep. Moldova, Liban, Ucraina, Grecia, România şi Turcia, în total peste 300 de sportivi din 14 ţări. Din partea României vor fi prezenţi peste 250 de sportivi, printre care și Cosmin Dincă, Pavel Nichituş, Andrei Neagoe şi Daniel Budin. Atleţii de la CSM Slatina au reuşit să urce locul II la  ştafeta de 4×100 de metri formată din Cosmin Dincă, Pavel Nichituş, Andrei Neagoe şi Daniel Budin. Iar Andrei Neagoe, a mai adus două medalii de bronz, în probele de 100 şi 200 de metri.

Andrei Neagoe va participa la Jocurile Europei de la Minsk, în perioada 21-30 iunie, urmând ca în perioada 3-14 iulie să participe la Campionatul Mondial Universitar, de la Napoli. 

Lasă un răspuns