Șoferia combinată cu alcool, duce la dosar penal

politie alcooltest

politie-alcooltest Șoferia combinată cu alcool, duce la dosar penal

În perioada acesta polițiștii olteni au continuat să depisteze pe drumurile județului  șoferi care puneau viața în pericol a celorlalți participanți la trafic. 

Alți doi șoferi au fost prinși băuți la volan, asta în condițiile în care în weekend alții au rămas pietoni tot din cauza alcolemiei din sânge. Un șofer de pe raza Slatinei, celălalt pe raza localității Ștefan Cel Mare, ambii s-au ales cu dosare penale.

„Ieri, pe strada Bisericii, din comuna Ștefan cel Mare, polițiștii au depistat un bărbat, de 46 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, prezentând o concentrație de 0,59 mg/Litru alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând ulterior prelevarea mostrelor biologice de sânge. La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea pe strada Toamnei un autoturism, având o concentrație de  0,61 mg/Litru  alcool pur în aerul expirat.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Un alt șofer a fost prins fără permis pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. Bărbatul, în vârsta de 23 de ani, din localitate, conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Lasă un răspuns