Cursuri de formare profesională pentru șomerii olteni

someri olteni

someri_olteni Cursuri de formare profesională pentru șomerii olteniAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt va organiza în această lună noi cursuri de formare profesională pentru elevi.

Vor fi organizate un număr de patru programe de formare profesională de care vor beneficia un număr de 56 șomeri.  Cursurile vor fi organizate gratuit pentru următoarele meserii: lucrător comerţ, cofetar-patiser,  ospătar și totodată vor fi organizate și cursuri de comunicare în limba engleză.  Prin organizarea de cursuri de formare profesionala în diverse profesii şi meserii se urmăreşte ca şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Olt (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă.

Pentru detalii, persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

Lasă un răspuns