Marius Oprescu:’ Candidaturi slabe, oameni care  nu reprezintă nimic’

oprescu

oprescu Marius Oprescu:’ Candidaturi slabe, oameni care  nu reprezintă nimic’

Congresul PSD este programat pentru sâmbătă, iar din partea organizației de la Olt vor fi prezenți 157 de delegați.

Paul Stănescu nu va candida la funcția supremă in partid. Acesta este decizia presedintelui PSD OLT. In acest moment pentru funcția de președinte al partidului au intrat în cursă: Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu, Ilie Rotaru, Cătălin Stoichiță. Pentru funcţia de preşedinte executiv, lupta se va da între vicepremierul Daniel Suciu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici. Şi pentru funcţia de secretar general e înghesuială, Mihai Fifor plecând ca favorit.
 Candidaturile vor fi validate vineri de CEX-ul PSD. Sâmbătă-dimineaţă e programat Congresul.  Organizația de la Olt, una dintre cele mai puternice din țară, și a doua , după Dolj, ca si număr de delegați nu sprijină, până la acestă oară, un candidat.

„Încă nu am hotărât pe cine vom susţine. În acea dimineaţă, ne vom întâlni cu toţii şi vom stabili. Majoritatea sunt candidaturi slabe, oameni care  nu reprezintă nimic pentru Partidul Social Democrat şi e complicat să întrunească votul majorităţii. Vom vedea”, a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

Lasă un răspuns