Prins la volan fără permis și băut! Polițiștii au făcut uz de armă

IMG 20190629 WA0041
IMG-20190629-WA0041 Prins la volan fără permis și băut! Polițiștii au făcut uz de armăSâmbătă seară, acționând pe Drumul National 64, raza comunei Grădinari, polițiștii rutieri au depistat, cu ajutorul aparatului radar, un autoturism care se deplasa cu viteza de 127 km / h, în localitate.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, efectuând trei focuri de avertisment, cu arma din dotare, unul în plan vertical și două asupra pneurilor. 
În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale.
Conducătorul auto a fost prins și identificat, fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grădinari.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o concentrație de 0.93 mg/ L alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns