S-a deschis primul After School din Corabia

After Scool Minionii Fericiti Corabia Olt

After_Scool_Minionii_Fericiti_Corabia_Olt S-a deschis primul After School din CorabiaPrimul After School privat din Corabia a fost inaugurat în prezenta autorităților locale și a câtorva zeci de părinți și copii care vor beneficia de acest serviciu.

La After School „Minionii Fericiți” copiii au posibilitatea de a desfășura activități pe domenii creative, jocuri de dezvoltare personală, precum și activități opționale, care dezvoltă imaginația creatoare a celor mici. În plus, comportamentul copiilor din timpul activităților va fi supravegheat de specialiști care la sfârșit de semestru va înmana părinților o fișă ce va cuprinde caracteristicile micuților. De asemenea, programul copiilor include pe lângă efectuarea temelor și participarea la cursuri de limba engleză și limba franceză. „Minionii Fericiți”, primul after school privat din Corabia va avea copii și din localitățile învecinate orașului de pe malul Dunării.

„Ne-am propus să aducem un strop din firescul lucrurilor pentru dezvoltarea armoniosă a copilului, precum în cazul orașelor mari unde acest gen de after school funcționează de foarte mult timp. În cadrul centrului nostru își vor desfășura activitatea specialiști cu care noi vom colabora. Este vorba despre doamnele profesor învățător Lavinia Jenica Pufulete și Claudia Mirela Efrimov. M-ați întrebat mai devreme de ce… Minionii Fericiți? Ei bine pentru că fericirea vine din lucruri mărunte. Fericirea o regăsim în zâmbetele copiilor, în recunoștința părințiilor, dar și în dăruirea cadrelor didactice implicate în acest proiect. Le mulțumesc cu drag tuturor celor care au înțeles că este nevoie de acest proiect, în special Primăriei Corabia, dar și celorlalte instituții care au făcut posibil realizarea acestui vis devenit acum realitate”, a declarant Simona Corina Stoian, directorul After School ” Minionii Fericiți”.

Alter_Scool_Corabia_Olt S-a deschis primul After School din Corabia

After school-ul pune la dispozitie sali de studiu, spațiu de joacă în interior și în exterior, sala pentru servire masa, grup sanitar. Sălile sunt dotate cu mobilier modern, specific varstei, tabla de scris, precum și jocuri pentru activități educativ-recreative. Copiii au acces la toate dotările spațiului interior și la spațiul de joacă special amenajat în curtea exterioară. Părinții care doresc să-și înscrie copiii la After School ” Minionii Fericiți ” vor trebui să plătească o taxa lunară, în funcție de programul pentru care optează. Contra acestei taxe, copiii își vor putea face temele sub supravegherea unui învățător, vor avea posibilitatea de a lucra suplimentar și de a participa la cursuri de limba engleza și franceză. De asemenea, vor putea participa și la activități în aer liber.

Lasă un răspuns