Cazul Sorinei va fi judecat de magistrații din Olt

sorina

sorina Cazul Sorinei va fi judecat de magistrații din OltMagistrații de la Curtea de Apel Craiova au decis astăzi ca dosarul Sorinei să fie mutat la Tribunalul Olt. Astfel, magistrații din Olt vor decide dacă fetița poate pleca în SUA, țara familiei sale adoptive.

În urma solicitării familiei Săcărin, magistrații Curții de Apel din Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie mutat la tribunalul din Slatina. Emiterea unei ordonanţe preşidinţiale pentru interdicţia de a părăsi ţara, în cazul Sorinei, a fost solicitată de procurorul general Bogdan Licu. Solicitarea procurorului general a fost înregistrată iniţial de Tribunalul Mehedinţi.

Această instanţă şi-a declinat competenţa către Judecătoria Baia de Aramă, instanţă care a dat ca termen data de 3 iulie.Între timp, familia Săcărin care a adoptat fata a solicitat strămutarea cauzei. Ei au cerut ca dosarul să se judece la o instanţă care se află la o distanţă mai mare de Craiova şi Baia de Aramă. Ei au susţinut că vor să evite să fie linşaţi. Cererea a fost depusă la Curtea de Apel Craiova, unde a şi fost acceptată.

Cauza urmează să fie judecată la Slatina, la Tribunalul Olt.

Vă reamintim că fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă a fost ridicată din casa asistenţilor maternali cu mascaţii.

Lasă un răspuns