Cai capturaţi la Podul Olt

cai podul olt

cai-podul-olt Cai capturaţi la Podul OltÎn cursul zilei de miercuri, angajaţii serviciului au capturat, în zona Stadionului „1 Mai”, doi cai care păşteau la marginea drumului.

Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina a capturat de pe domeniul public, în acest an, şapte cai. În 2018 au fost capturate două bovine şi au fost ridicaţi 26 cai care păşteau pe domeniul public.

„Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Slatina că în perioada anului 2018 s-au capturat de pe domeniul public al municipiului Slatina un număr de 19 ecvidee și două bovine, iar în 2019, până pe 4 iulie, au fost capturate şapte ecvidee”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.

Acţiunea de prindere a animalelor ce pasc în zona de la Podul Olt sau la Târgul săptămânal va continua.

„Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina desfășoară acțiuni de capturare a ecvideelor, ovinelor, bovinelor și caprinelor cu precădere în zona Stadion – Podul Olt, bulevardul Constantin Brâncoveanu și în zona Târgului săptămânal, de pe Strada Tudor Vladimirescu, cât și pe întreg teritoriul municipiului Slatina”, au mai spus cei de la Primăria Slatina.

Slătinenii care observă prezenţa animalelor pe domeniul public în zonele vizate, cât și în alte zone ale municipiului Slatina pot sesiza Direcția Poliția Locală Slatina, la numerele de telefon 0249.954, 0249.422.245 şi 0349.883.953.

Lasă un răspuns