Accident cu victimă în județ

Accident cu victime
Accident_cu_victime_ Accident cu victimă în județSâmbătă dimineață, în jurul orei 6:00, am fost sesizați despre faptul că pe raza orașului Piatra Olt s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt s-au deplasat la fața locului și în urma activităților desfășurate au stabilit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din comuna Fălcoiu, în timp ce conducea un autoturism,  pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul lateral.
Din accident a rezultat rănirea pasagerei din autovehicul, o femeie, de 46 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, unde a rămas internată.
Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii continuă cercetările, fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _vătămare corporală din culpă._
Recomandăm conducătorilor auto să nu conducă dacă se simt obosiţi!
 *Oboseala la volan este extrem de periculoasă!* Este suficientă o fracţiune de secundă pentru a aţipi şi, implicit, pentru a pierde controlului vehiculului. De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) trebuie întreruptă deplasarea până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă. 

Lasă un răspuns