NEWS ALERT! Cod roșu pe DN 65

coddddd

codddddÎn această după-amiază pe DN 65 Pitești –Slatina, în Priseaca a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autourisme, un microbuz, un autotren și o autoutilitară.  

În urma acestui accident a fost instituit planul roșu de intervenție, deoarece au fost implicate 6 autoturisme iar 19 persoane au fost victime.

‘Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.Pentru gestionarea situației acționează 7 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ’, au anunuțat reprezentantii ISU Olt

Potrivit purtătorului de cuvânt SAJ Olt, Marian Furtună:’ au fost 19 victime. O persoana de 49 de ani din Scornicești  a decedat, două persoane au suferit traumtism cranian, altele au fost găsite incarcerate sau inconștiente. Printre victime se afla și o femeie de 27 de ani, gravidă în luna a VII a. Toți au fost transportați la spital. Cinci persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească’

Din datele oferite de reprezentanții IPJ Olt, la fața locului se fac cercetări pentru stabilirea vinovăției. În acest moment traficul este blocat.

{youtube}HywF3f_6DOU{/youtube}

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura