Arestaţi pentru tâlhărie

talhari arestati

talhari arestatiDoi tineri din Brastavăţu au fost arestaţi pentru tâlhărie calificată. Au ameninţat un bătrân cu bătaia şi i-au furat acestuia 200 de lei.

 

Adolescenţii, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, au fost arestaţi marţi de magistraţii Judecătoriei Corabia, după ce au fost identificaţi de poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina ca fiind autorii unei tâlhării petrecute în noaptea de duminică spre luni.

„La data de 8 iulie, ora 02:20, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Brastavățu, a apelat serviciul de urgenţă 112, sesizând faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și, prin amenințare cu un cuțit și folosirea violenței, l-au deposedat de suma de 200 de lei. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Brastavățu, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți”, a declarant comisarul şef Claudia Radu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Adolescenţii au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Corabia care au dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile. Cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt şi au formulat contestaţii împotriva deciziei instanţei, acestea urmând a fi judecate zilele următoare de o instanţă superioară. 

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continue reading