Luni aflăm dacă Sorina pleacă în SUA

cazul sorina

cazul_sorina Luni aflăm dacă Sorina pleacă în SUALuni vom afla decizia judecătorilor slătineni într-unul dintre dosarele din cazul ‘Sorina’. 

Judecătoria Slatina a fixat termen în dosarul Sorina, declinat de la Tribunalul Olt în urma strămutării de la Severin. Luni, magistraţii vor stabili dacă Sorina poate părăsi ţara.

Cererea procurorului general de interzicere a părăsirii ţării în cazul fetiţei de 8 ani, adoptată de soţii Săcărin stabiliţi în SUA, a ajuns la Judecătoria Slatina. Instanţa, a cincea pusă să ia o decizie privind ordonanţa preşedinţială, a fixat termenul de judecată luni, 15 iulie. De pe rolul Tribunalului Mehedinţi, dosarul a fost declinat la Judecătoria Turnu- Severin, Curtea de Apel Craiova hotărând strămutarea la Tribunalul Olt, care şi-a declinat competenţa Judecătorie Slatina.

Curtea de Apel Craiova a decis  respingerea unei alte cereri formulate de procurorul general privind revizuirea dosarului de adopţie. Judecarea dosarului de la Olt are sens însă, a declarat azi procurorul general interimar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Bogdan Licu, urmărind doar ca Sorina să beneficieze de o consiliere psihologică, pe durata a trei luni, înainte de a pleca din ţară.

Lasă un răspuns