Un autoturism în flăcări, la Valea Mare

flacari

flacari  Un autoturism în flăcări, la Valea MareTraficul pe DN 65, pe raza comunei Valea Mare se desfășoară cu greutate din cauza unui autoturism în flăcări.

La fața locului s-au deplasat mai mai multe echipaje de intervenție ale ISU Olt. Din primele date, se pare că nu sunt victime.

 „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Valea Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Valea Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. În momentul sosirii echipajelor, autoturismul, în care se afla doar șoferul, ardea generalizat, iar bărbatul se afla în afara acestuia. 
Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar autoturismul a ars în totalitate.”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns