Lovit cu sapa în cap de tatăl său

tentativa de omor

tentativa-de-omor Lovit cu sapa în cap de tatăl săuUn  tată și-a lovit fiul în cap cu sapa. După ce a băut bine, un bărbat de 50 de ani, din Bârza, a fost arestat de magistrații Tribunalului Olt, după ce și-a lovit fiul de 26 de ani, cu sapa in cap.

În urma agresiunii, tânărul a ajuns la spital şi, potrivit Ancăi Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, viaţa i-a fost pusă în primejdie.

„Este vorba de un incident care a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, când atât agresorul, cât şi victima, respectiv tată şi fiu, se aflau împreună în domiciliul comun. Pe fondul consumului de alcool şi a discuţiilor purtate în contradictoriu, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu o sapă în cap fiului, cauzându-i leziuni care i-au pus în primejdie viaţa. Nu au fost multe leziuni, sunt cumva defalcate, dar noi am stabilit încadrarea în raport de faptul că i s-a pus în primejdie viaţa, necesită 65 – 70 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat reprezentantul Parchetului Olt.
Victima agresiunii a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, însă cum starea sa de sănătate era foarte gravă a fost transferată cu un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Olt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova – Neurochirugie. Iar pe numele tatălui său, Viorel Pătru a fost reținut pentru tentativă de omor, ulterior magistrații au emis decizia de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, bărbatul este  încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Lasă un răspuns