Căutați în Spania, prinși la Balș

caitati in spania

caitati in spaniaTinerii cu vârste între 20 şi 27 de ani, urmăriţi internaţional în baza unor mandate emise de autorităţile din Spania pentru că ar fi sustras 32 de autovehicule pe care le-au folosit pentru comiterea unor furturi, au fost prinşi la Balş şi reţinuţi.

Cei patru tineri, toţi din oraşul Balş, au fost prinşi miercuri, 17 iulie, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de investigaţii criminale, împreună cu poliţişti din Balş şi cu lucrători de la Serviciul de Acţiuni Speciale. Tinerii erau urmăriţi internaţional în baza unor mandate de arestare preventivă emise de autorităţile spaniole, care au solicitat arestarea în vederea predării către autorităţile judiciare din Spania. 

„Aceștia sunt bănuiți că în perioada 2018-2019 au sustras 32 de autovehicule de pe raza statului spaniol pe care le-au folosit în vederea comiterii de furturi din locuințe sau societăți comerciale, după săvârșirea faptelor revenind în țară. Persoanele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.        
Prinderea acestora a survenit în urma organizării unei acțiuni  la care au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraşului Balş şi Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, dar şi  din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș și jandarmi ai Detașamentului 5 Jandarmi Balș. 

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura