Atenție la telefon! Ro-Alert vă testeză

ro alert teste

ro-alert-teste Atenție la telefon! Ro-Alert vă testezăÎn următoarea perioadă veți primi un mesaj pe telefonul mobil; „TEST! Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. Nu se impune aplicarea măsurilor de autoprotecție” .

Acesta este mesajul pe care cetățenii din localitățile Dobrețu, Iancu Jianu și Vulpeni l-au primit în cadrul programului de testare a sistemului RO-ALERT.

Modurile de afișare și sunetele de avertizare sunt diferite în funcție de modelele telefoanelor mobile.

‘Pentru a primi mesajele transmise, recomandăm cetățenilor să se asigure că pe terminalele mobile sunt realizate setările corespunzătoare. Informațiile privind configurarea telefoanelor, în funcție de model și de operatorul de telefonie mobilă, sunt puse la dispoziția publicului pe portalul www.ro-alert.ro și pe site-urile operatorilor publici de rețele de comunicații mobile.Asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării acestor activități de testare a sistemului’au precizat reprezentanții ISU.

Luni, în intervalul orar 10.00-12.00, astfel de mesaje se vor transmite către cetățenii din localitățile Vitomireşti, Sâmbureşti, Dobroteasa, Vultureşti, Verguleasa, Cungrea, Poboru, Leleasca, Făgeţelu, Topana, Tătuleşti, Optaşi-Măgura, Spineni, Bărăşti, Coloneşti, Scorniceşti, Oporelu, Teslui, Priseaca şi Valea Mare.

Lasă un răspuns