Accident cu cinci victime, la Găneasa

ganeasa accident

ganeasa_accident Accident cu cinci victime, la Găneasa

În această după-amiază traficul pe DN 65 s-a desfpșurat alternativ timp de ore bune. In apropiere de Găneasa a avut loc un accident rutier ce s-a soldat cu rănirea mai multor persoane, iar din păcate una și-a pierdut viața. 

În urma impactului, conducătorul auto din Balș a decedat, iar pasagerii, patru persoane cu vârste cuprinse între 12 și 32 de ani, toți din Bals, au necesitat îngrijiri medicale.

„La sosirea echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din orașul Balș și un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiți încarcerați, în stare de inconștiență. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Cei cinci pacienți, toți de sex masculin, în vârstă de 12 ani, 13 ani, aproximativ 15 ani, 23 de ani și 32 de ani, au fost transportați, cu politraumatisme, la UPU Slatina. Bărbatul în vârstă de 23 de ani și minorul de aproximativ 15 ani, prezentau răni grave și stare comatoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Din păcate, pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi fost tânărul care și-a pierdut viața.

„În această după-amiază, în jurul orelor 15.00, pe DN 65 / E574, în afara localității Găneasa, un bărbat de 23 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism din direcția Găneasa către Slatina, nu ar fi respectat semnificația indicatorului depășirea interzisă, a intrat în depășirea mai multor autoturisme, iar la intrarea pe sens a acroșat o autoutilitară ce circula în aceeași direcție, a pierdut controlul asupra autoturismui și a intrat într-un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Lasă un răspuns