Furnizori noi de servicii medicale în Olt

servicii cas

servicii_cas Furnizori noi de servicii medicale în OltIn această perioadă reprezentanții Case de Asigurări de Sănătate verifică furnizorii de servicii medicale care au solicitat să semneze contracte cu Casa.

Dacă vechile contracte sunt reînoite, pentru noii furnizori se fac evalurări în teren, urmând ca până pe 31 iulie să se semneze noile contracte. Avem  trei noi furnizori pe servicii paraclinice, un spital, farmacii, și din păcate foarte puțini medici de familie.

„Avem un furnizor nou  în Balş. Oamenii se plângeau că în oraş este un singur furnizor de paraclinice şi erau nevoiţi să stea la cozi. Astfel, va apărea un al doilea furnizor de servicii medicale paraclinice în Balş. Va mai apărea un nou furnizor de paraclinice la Slătioara. Se vor face doar analize medicale de laborator, nu şi imagistică. Iar un alt contract nou se va semna cu un furnizor din Slatina.Cele trei vor începe să furnizeze servicii medicale de la 1 august”, a declarat Florin Ciocan , director CAS Olt.

 De la 1 august vom avea un nou spital cu 20 de paturi, la Piata Olt. Spitalul va avea compartimente de Medicină Internă, Neurologie, cardiologie și Oncologie –paliție, iar medicii vor fi aduși de la Slatina și Craiova.

Lasă un răspuns