„Filiala ALDE Olt cu siguranţă se va organiza aşa cum trebuie pentru a obţine un rezultat bun” 

Mihai Nita si Ioan Ciugulea ALDE Olt

Mihai_Nita_si_Ioan_Ciugulea_ALDE_Olt „Filiala ALDE Olt cu siguranţă se va organiza aşa cum trebuie pentru a obţine un rezultat bun” Reprezentanții ALDE Olt, președintele organizației județene, Mihai Niță și Ioan Ciugulea, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene au susținit joi dimineață o conferință de presă în care și-au exprimat susținerea totală pentru președintele Călin Popescu Tăricenu care și-a anunțat intenția de a se înscrie în cursa pentru Cotroceni.

Mihai Niţă a accentuat faptul că ALDE Olt are ca obiectiv la alegerile prezidenţiale să obţină un rezultat suficient de bun pentru a se clasa între primele cinci organizaţii din ţară ale partidului. „Filiala ALDE Olt cu siguranţă se va organiza aşa cum trebuie pentru a obţine un rezultat bun, sperăm să fim printre primele cinci filiale ALDE din ţară. Plecăm cu mult curaj în această campanie şi cu gândul de a avea un rezultat cât mai bun”, a spus Niţă.

Acesta a mai afirmat că la nivel judeţean, în situaţia ieşirii partidului de la guvernare, nu le va solicita directorilor de instituţii susţinuţi de ALDE să demisioneze.

„Cât timp am fost la guvernare am avut posibilitatea să promovăm persoane din rândul partidului ALDE şi cred că am promovat persoane care şi-au făcut datoria în funcţiile pe care au fost încadrate. Eu, personal, nu pot să spun acum că le voi cere colegilor mei să-şi dea demisia, în prima fază. Dacă se decide ieşirea de la guvernare, se va face un plan comun, la nivel de ţară, ce vom face, atunci se hotărăşte. Este foarte posibil ca într-un un timp foarte scurt după ce ieşim de la guvernare să fie îndepărtaţi oamenii care sunt ai ALDE. Consider că este foarte normal să fie îndepărtaţi. Dar eu, în calitate de preşedinte al filialei, nu voi cere nimănui să-şi dea demisia din funcţiile pe care le ocupă la această oră”, a adăugat deputatul.

 

Lasă un răspuns