Primăria Slatina – mesaj important pentru slătineni!

parc Unitatea Militara

parc_Unitatea_Militara Primăria Slatina - mesaj important pentru slătineni!Parcul de la fosta Unitate Militară Slatina încă nu a fost dat în folosință!

Acolo se lucrează intens și se fac ultimele pregătiri pentru a fi deschis. Deși firma câștigătoare lucrează la foc continuu și zona încă este în plin șantier se pare că pe slătineni nu îi deranjează deloc acest lucru și au început deja să-l viziteze. Autoritățile locale atrag atenția că parcul este încă în lucru și deocamdată nu poate fi vizitat!

cetateni_la_Parcul_de_la_Unitatea_Militara Primăria Slatina - mesaj important pentru slătineni!

„Ne bucură interesul manifestat de slătineni față de obiectivul «Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina», însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcții, săpături) și se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetățenii municipiului Slatina să dea dovadă de înțelegere și să nu mai pătrundă în incinta șantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp. În speranța că această investiție va asigura confortul și va fi un punct de atracție pentru locuitorii municipiului Slatina, le mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm de întreaga noastră considerație”, este mesajul autorităților slătinene.

 

Lasă un răspuns