Fetele dispărute din Caracal, găsite moarte acasă la un mecanic auto

crima Caracal

crima_Caracal Fetele dispărute din Caracal, găsite moarte acasă la un mecanic autoIpoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt.

Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat-o la ocazie pe una dintre fete. Anchetatorii spun că ar putea fi vorba chiar de cadavrele celor două adolescente. Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat-o la ocazie pe una dintre fete. Anchetatorii spun că ar putea fi vorba chiar de cadavrele celor două adolescente. 
Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii, notează Antena 3.

Din datele pe care le avem, pe surse, pentru că poliția municipală nu ne poate da foarte multe detalii, ancheta aflând-se în curs de desfășurare. Suspectul acestor orori se numește Dică Gheorghe, 65 de ani. Este divorțat și este tatăl a doi băieți stabiliți în Italia.

 Se pare că și fosta soție, mama băieților se afla tot la munca în Italia. Din primele date se pare că acesta a lua tinere la ocazie din comunele învecinate Caracalului după care le-a dus dus acasă.

Casa acestuia pare ruptă din filmele de groază. Este practic o ofortăreață în curtea căreia nu avea acces nimeni decât proprietarul. Între el și vecini a construit practic niște ziduri de ciment și cărămidă unde nu se vede nimic. Vecinii spun că în grădină are un haleșteu… și chiar buncăre săpate sub casă…

„Potrivit informaților pe care le deținem, pe surse, nimic oficial. În această dimineață, din datele noastre s-au găsit cinci cadavre incendiate… cel mai probabil de sex feminin.. Unele erau în fântână, altele în butoaie metalice… De precizat este faptul că suspectul avea în curte în jur la 10 pitbulli. Vis a vis se afla o casa părăsită pe care acesta o frecventa, spun vecinii. Mai știm că au fost răsite rămășițe umane în niște butoaie metalice pe care suspectul le avea în curte. Cei din zona spun ca bărbatul avea un comportament ciudat în ultima perioadă, mai mult chiar înfățișarea lui era de speriat, a unui adevărat psihopat”, a declarat pentru Gazeta Publică, Anca Ioniță, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Caracal.

Surse din rândul anchetatorilor au menţionat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei. La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma percheziţiilor, în funcţie de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.
Oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă.
Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanţii IGPR.

Lasă un răspuns