STS putea să o salveze pe Alexandra, din păcate specialiștii iar au dat coordonatele greșite

Disparuta la cocazia in Caracal

Disparuta_la_cocazia_in_Caracal STS putea să o salveze pe Alexandra, din păcate specialiștii iar au dat coordonatele greșiteExact așa cum s-a întâmplat în urmă cu șapte ani în cazul avionului căzut în Apuseni atunci când specialiștii STS nu au reușit să dea coordonatele bune, nici în cazul fetei dispărute la Caracal nu s-a putut face nimic.

„STS ne-a dat trei adrese greșite. S-a pierdut mult timp cu perchezițiile” – sunt declarațiile polițiștilor care nu au reușit să ajungă la timp pentru a salva viața. 

Apar noi informații șocante în ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt.
Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.
„S-a pierdut mult timp cu perchezițiile”, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR,  vineri, într-o intervenție telefonică.

Poliția a găsit adresa presupusului criminalului, nu STS!

Poliție: „STS ne-a dat trei adrese greșite”

„Au fost identificate mai multe rămășite ce par a fi de natură umană”, a precizat purtătorul de cuvânt al IGPR.

Nu s-a găsit nimic la primele trei percheziții.

Abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane.

Cât timp a trecut de la apelul Alexandrei la 112? Poliție: „Au trecut câteva ore bune”

„Inițial a primit o arie de unde s-ar fi afectuat acel apel. Apoi am primit acele trei locații, au fost necesare mandate de percheziție. S-a pierdut timp cu efectuarea acelor trei percheziții în urma cărora nu s-a găsit nimic(…). Așteptăm rezultatele de la medicină legală”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IGPR.
Există suspiciunea că victimele au fost tranşate şi arse.

Lasă un răspuns