Cad capete, se schimbă șefi de instituții, rămân aceleași probleme

demiteri demisii

demiteri_demisii Cad capete, se schimbă șefi de instituții, rămân aceleași problemeEste clar! Trăim într-o țară nesigură, condusă de tot soiul de indivizi care nici măcar nu cunosc legiile acestui stat!

Șeful Poliției Caracal, destituit în urma cumplitei crime, acesta este cercetat disciplinar de superiori pentru modul în care a gestionat problema dispariției Alexandrei. Prefectul Silviu Neacșu a fost chemat din concediu și pus să își scrie demisia, în timp ce subprefectul de Olt, Radu Ioniță a fost demis. Cu toții plătesc pentru modul defectuos în care s-a desfășurat în mod cronologic toată acțiunea de la Caracal. Inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Cristian Voiculescu, împuternicit în această funcție a fost și el destituit. Deciziile au venit după ce mai multe voci au vorbit despre nereguli în intervenția polițiștilor în acest caz. Potrivit procurorului general Bogdan Licu, a durat mult timp din momentul în care a fost identificată adresa suspectului până când a fost făcută percheziția.crima_caracal_demisii Cad capete, se schimbă șefi de instituții, rămân aceleași probleme  

Că se fac schimbări majore și că au început să cadă capete, nu mai miră pe nimeni. Așa se întâmplă la fiecare tragedie, după care intervine uitarea și acești vinovați morali care nu au făcut nimic să prevină aceste situații care au dus la asemenea tragedii rămân în structurile statului și fac tot ce știu, sau mai bine zis nu fac nimic. Este o situație de fapt care se întâmplă de zeci de ani.

Ce este de făcut? Cum trebuia acționat? Unde s-a greșit? Sunt întrebări la care ar trebui să răspundă mai marii acestui stat. Da! Numai că este mai mult decât o certitudine să mai marii acestui stat sunt și ei depășiți și nu știu să facă prevenție, ca să nu mai vorbim de gestionarea acestor grozăvii care duc la adevărate tragedii. 

Lasă un răspuns