Detalii terifiante ies la iveală în cazul de la Caracal

Minstru din Caracal
Minstru_din_Caracal Detalii terifiante ies la iveală în cazul de la CaracalCRIMINALUL din CARACAL a făcut declarații halucinante despre modul în care a decis să scape de cadavrele celor două fete luate la ocazie.

Procurorii DIICOT au dezvăluit informații terifiante din ancheta crimei de la Caracal. Alexandra a fost ucisă pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, după ce criminalul a prins-o cu telefonul în mână.
Gheorghe Dinca a recunoscut, în cele din urmă, după lungi ore de audieri, că a ucis-o pe minora de 15 ani pe care o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase și o violase. În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului, în cenușa aflată într-un butoi metalic au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate și dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte două fragmente de lănțișoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară și o bucată similară a unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului a fost descoperit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca aparținând fiicei sale.
Cât despre Luiza, rapită acum trei luni de același monstru, există indicii că acesta săvârșit același gen de infracțiuni și urmează să ofere detalii în cadrul audierii. 
Luni dimineață acesta a fost adus din nou la casa ororilor din Caracal pentru reconstituirea faptelor.
 

Lasă un răspuns