Războiul în cazul ‘Sorina’ continuă la Tribunalul Olt

sorina tribunal olt

sorina_tribunal_olt Războiul în cazul ‘Sorina’ continuă la Tribunalul OltAstăzi, procurorul general a depus apelul  în urma hotărârii Judecătoriei Slatina de a respinge cererea procurorului general de interzicere, prin ordonanţă preşedinţială, a părăsirii ţării în cazul Sorinei Săcărin.

Procurorul general-interimar Bogdan Licu a formulat apel la soluţia pronunţată de Judecătoria Slatina în cazul ordonanţei preşedinţiale de interzicere a părăsirii ţării în cazul Sorinei Săcărin, fata adoptată de familia de români stabiliţi în SUA. Instanţa slătineană a dat sentinţa, executorie, dar care a putut fi atacată cu apel, respingând solicitarea procurorului general, astăzi, marţi, 30 iulie 2019, înregistrându-se la Judecătoria Slatina apelul formulat de procurorul general.

Dosarul urmează să ajungă la Tribunalul Olt, instanţa competentă să judece în continuare apelul. Sorina Săcărin a plecat între timp însoţită de părinţii adoptive săi în SUA. Pe rolul instanţelor româneşti au rămas mai multe dosare, familia care a crescut-o pe fetiţă, în plasament familial, făcând demersuri pentru a revoca adopţia.

Lasă un răspuns