Terapie pentru consătenii Alexandrei

terapie dobrosloveni

terapie_dobrosloveni Terapie pentru consătenii AlexandreiLocuitorii din Dobrosloveni sunt afectați de tragedia prin care trec după moartea violentă a Alexandrei Măceșanu.Cu toții sunt în stare de șoc, iar pentru a-i ajuta primarul localității va aduce mâine specialiști care să-i consilieze psihologic.

Locuitorii comunei Dobrosloveni sunt în stare de șoc după ce Alexandra Măceșanu a fost răpită, sechestrată, violată și ucisă de un monstru cu chip de om. Pentru a-i ajuta, administrația locală a apelat la specialiști care să le acorde consiliere psihologică. Toți locuitorii sunt așteptați mâine la căminul cultural.

‚Dragi părinți, copii, tineri, locuitori ai comunei Dobrosloveni. Comunitatea noastră trece zilele acestea printr-o perioadă dificilă, pe care cu greu o înțelegem, dar care ne afectează pe toți. Având în vedere tragedia din această perioadă, vă invit pe toți să vorbim despre Alexandra. Alături de noi, am invitat specialiști care să ne ofere, suport și îndrumare. Avem cu toții, îngrijorări, temeri și multe întrebări, motiv pentru care vă invităm să participati la o întâlnire în data de 31 iulie, ora 10, la Căminul Cultural din Dobrosloveni, unde vom afla cum putem răspunde, ce putem face și ce decizii putem lua în astfel de situații!, a transmis Primăria Dobrosloveni.

Lasă un răspuns