O femeie va fi reprezentantul Guvernului în Olt

prefectura olt

prefectura-olt O femeie va fi reprezentantul Guvernului în OltDupă ce Silviu Neacșu și Radu Ioniță au fost demiși de către premierul Dăncilă în urma izbucnirii scandalului de la Caracal, ofemeie este propunerea PSD Olt pentru funcția de prefect, în timp ce ALDE Olt a propus un economist.

Prefectul Silviu Neacşu (numit în funcţie pe 11 aprilie 2014) și subprefectul Radu Ioniţă (numit pe 23 mai 2017) vor mai rămâne încă pe funcții până astăzi, când este stabilită  ședința de Guvern.

Angela Nicolae, şefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Consiliului Judeţean Olt, este primul nume care se vehiculează pentru a ocupa funcţia de prefect al judeţului.
Prefectura Olt va avea doi subprefecţi, după modificarea Codului Administrativ. Aceştia vor fi, cel mai probabil, Costinel Netcu, şeful Serviciului Administrarea Patrimoniului, Unitatea Judeţeană pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice şi Autoritatea Judeţeană de Transport. 
Se pare că şi ALDE a obţinut, în cele din urmă, una dintre funcţiile de subprefect, care i-ar reveni lui Florin Dumitrescu, fost adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, în prezent angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Olt.

Lasă un răspuns