OFLD Olt a rămas fără conducere

iotu

iotu OFLD Olt a rămas fără conducereOrganizația Femeilor Liberal-Democrate Olt a rămas fără conducerea, după ce președinta Elena Ioțu  și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în partid. Aceasta a decis să nu mai rămână nici măcar membru al partidului.

Ioțu a condus Organizația de femei a PNL Slatina, iar in 2018 aceasta a trecut la ALDE impreună cu o mare parte din membre. Aici a fost aleasă să conducă organizația până ieri când a decis să părăsească ‘barca’ politică condusă de Mihai Niță.

 „Astăzi, 30 iulie 2019, anunț DEMISIA mea, atât din funcția de Președinte al Organizației Femeilor Liberal-Democrate (pentru Europa) OFLDE – Județul Olt, cât și din toate celelalte funcții pe care le dețin în cadrul Partidului Alianța Liberalilor și Democratilor (pentru Europa) – ALDE, inclusiv din cea de membru”, a anunțat aseară Ioțu pe pagina sa de socializare.

Detaliile acestei rupturi vor fi anunțate în cursul acestei săptămâni de către demisionară, potrivit promisiunilor sale de pe rețeaua de socializare. Se pare că, Elena Ioțu nu renunță însă la politică, îndemnându-și echipa să rămână mai departe alături de ea.

“Vă asigur că politica mea este mai mult despre oameni, printre oameni, cu oameni – despre problemele curente ale comunității județului nostru, despre accesul la educație și sănătate al oamenilor; și nu în cele din urmă, despre accesul la normalitate și la o viață mai bună a intregii noastre comunități…”, a postat Ioțu pe pagina sa web.

Lasă un răspuns