Slatina: De la șicane în trafic la bătaie în toată regula

bataie arcului

bataie_arcului Slatina: De la șicane în trafic la bătaie în toată regulaUn cetăţean italian și unul român au fost transportaţi la spital în urma unui conflict în trafic izbucnit marţi seara, pe strada Arcului din municipiul Slatina, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. 

Conflictul a fost unul spontan, iar unul dintre cei implicaţi, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Slatina, a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

„Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului, au observat o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul. Din primele verificări a reieşit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanşat pe fondul unor neînţelegeri în trafic. În altercaţie au fost implicate trei persoane, două dintre acestea fiind transportate la spital”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

 Doi bărbaţi, unul de 29 de ani, din localitatea hunedoreană Brad şi unul în vârstă de 56 de ani, au fost transportaţi la spital. 

 Pompierii SMURD Slatina şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor unei agresiuni.

 „Echipajele medicale au asistat la faţa locului trei pacienţi, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetăţean italian, conştient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, conştient, cu dureri la maxilar şi excoriaţii la cotul stâng şi un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu excoriaţii la genunchiul drept şi traumatism la nivelul membrului superior drept. Bărbatul în vârstă de 56 de ani şi cel în vârstă de 26 de ani au fost transportaţi la UPU Slatina“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Lasă un răspuns