Clubul de vară, de la Corbu

corbu club de vara

corbu_club_de_vara-rotated Clubul de vară, de la CorbuSăptămâna viitoare  copiii din Corbu sunt așteptați în tabăra. O tabără altfel, organizată la doi pași de casa lor, in curtea școlii. Acești copii provin de familii defavorizate și nu au mers niciodată într-o tabăra adevarată. Pe lângă activitățile minunate ei vor servi și o masă caldă oferită de un restaurant din zonă.

Copiii din Corbu care nu au fost niciodată în tabără  vor avea ocazia ca săptămâna viitoare se simtă în tabără chiar la ei în localitate. Totul este posibil  posibil în cadrul unui proiect social inițiat de medicul de familie din Corbu, Marius Puenea, și administrația locală, cu sprijinul Centrului Creștin Scornicești. Copiii din zona Corbu vor avea parte de o vacanță creativă și distractivă.  Timp de 5 zile a câte 7 ore pe zi la Școala primară Buzești va fi organizat un Club de vacanță.Clubul de Vacanță se va desfășura în perioada 6- 10 august, între orele 10.00- 17.00, la Școala Buzești, oferindu-le elevilor de vârstă școlară și preșcolară cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare, dar și o masă calda. In cadrul acestui proiect se vor desfășura pentru al 6 an consecutiv și acțiunile unor medici voluntari. Aceștia vor acorda consultații medicale, stomatologice, oftalmologice, pediatrie și ecografii gratuite  localnicilor.

‘Este pentru al II lea an în care organizăm tabăra pentru copiii ce nu au avut șansa să meargă intr-o tabără, iar pentru al VI lea an, echipe de medici din Timișoara și Sibiu vor veni să ii consulte gratuity pe localnici’, a spus medical Marius Puenea, coordonatorul proiectului.

Proiectul , ce a ajuns la a doua ediție, este derulat de Biserica Betel Timișoara, în parteneriat cu Biserica ‘Buna Vestire’ Scornicești și  Primăria Corbu. Anul trecut sute de copiii au partoicipat la activitatile clubului de vara, in pofida vremii ploiase

Lasă un răspuns