Procurorii intră cu buldozerul pe terenul ”Casei Groazei”! Gheorghe Dincă a fost readus la locul faptei

casa groazei CARACAL

casa-groazei_CARACAL Procurorii intră cu buldozerul pe terenul ”Casei Groazei”! Gheorghe Dincă a fost readus la locul fapteiAu apărut noi informații în cutremurătorul caz de la Caracal, în care un bărbat în vârstă de 65 de ani, Gheorghe Dincă, a ucis două fete, după ce au fost luate cu mașina la ocazie.

Procurorii de la Crimă Organizată s-au întors la locuința bărbatului din Caracal, alături de el, pentru a relua cercetările. Anchetatorii chiar vor aduce și un buldozer pe terenul „Casei Groazei” din Caracal, mai ales că perimetrul este unul mare, iar curtea e plină de fiare vechi și gropi.
În urmă cu o seară, Gheorghe Dincă a fost dus la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava. Acolo a recunoscut din nou că el este autorul teribilelor fapte. 

Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi din Olt și Dolj

Aceștia se pare că i-au trimis pe poliţişti la adrese greşite. La mai bine de o săptămână de la momentul răpirii Alexandrei Măceşanu, surse apropiate anchetei în cazul crimelor din Caracal susţin că acţiunile de căutare a Alexandrei ar fi fost coordonate de clanuri de interlopi. 

De regulă informatorii dau ponturi poliţiei, iar ofiţerii decid. În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliţia a oferit numerele de telefon ale suspectului şi alte informaţii secrete către grupările de infractori, iar Remus Rădoi ”Codiţă” a trimis poliţia la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta.

 

Lasă un răspuns