Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Dincă

crime caracal

crime_caracal Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu DincăDupă ce a fost confirmat ADN-ul Alexandrei Măceșanu în probele găsite în casa lui Gheorghe Dincă, surse din anchetă au declarat că în acest moment, există informații aproape certe despre trei victime, în baza probelor analizate.

Este vorba despre Alexandra Măceșeanu, iar alte fragmente de oase și probe biologice găsite indică faptul că mai sunt două victime, două fete.
Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legat de posibila ucidere a încă 20 de fete.
Precizăm că Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârșitul săptămnii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, o fata de 18 ani disparută în urmă cu 3 luni. Totodataă, Dincă a fost audiat și în cazul unei a treia crime.
Audierea a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, disparută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova acum câțiva ani.
În acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânară de 17 ani care a dispărut de acasa în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova. Fata era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Lasă un răspuns