Șef nou la Poliția Caracal, un șef de nota 5

politia caracal

politia_caracal Șef nou la Poliția Caracal, un șef de nota 5Noul şef al Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, a picat cu 5,80 concursul pentru această funcţie susţinut în noiembrie 2017. Costel Gimiş a fost numit luni la conducerea Poliției Caracal.

Costel Ghimiş a obţinut în 2017, nota 5,80 la concursul pentru acest post de conducere.

El a participat la concurs după ce în perioada iulie -decembrie 2017 a asigurat interimatul pentru această funcţie. Costel Ghimiş a picat concursul în faţa contracandidatului său, Nicolae Mirea, care a obţinut nota 7,95.

Costel Ghimiş a ocupat anterior funcţia de şeful biroului de ordine publică din Caracal. Rezultatele concursului pentru funcţia de şef al Poliţiei Caracal sunt şi în prezent pe site-ul IPJ Olt.

Fostul șef al Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunţat că l-a demis, a depus joia trecută documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliţia în vederea pensionării.

Mirea a declarat, la trei zile după dispariția Alexandrei că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.

Lasă un răspuns