Serviți, vă rog!…la negru

restaurant itm

restaurant itmInspectorii ITM Olt  au efectuat mai multe controale in județ, iar trei patroni s-au ales cu amenzi drastice, pentru că aveau angajați fără forme legale. La două restaurante din Slatina  și o societate de construcții din Caracal  au fpst depistați muncitori fără forme legale de lucru.

Inspectorii ITM Olt au amendat, în luna iulie, pentru munca la negru, două restaurante din Slatina şi o societate de construcţii din Caracal, suma totală ridicându-se la 60.00 de lei.

„Două restaurante au fost amendate cu câte 20.00 de lei fiecare pentru munca la negru. De asemenea, o societate de construcţii din Caracal a fost amendată , şi în cazul acesteia fiind găsit tot un muncitor fără forme legale de muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Olt, Bogdan Ţucă. 

Alte deficienţe constatate au fost legate de neplata salariului, neacordarea concediului de odihnă, netrasmiterea în termen a contractelor de muncă şi a modificărilor acestora în Revisal şi neefectuarea controlului medical periodic.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura