Campanie gratuită de sterilizarea câinilor din Slatina

sterilizare caini

sterilizare_caini Campanie gratuită de sterilizarea câinilor din SlatinaPrimăria Slatina demarează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor fără pedigree. Primăria Slatina, prin Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, va derula o campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân.

Sterilizarea se va realiza la cabinetul dr. Ion Bozgă, de pe Bd. N. Titulescu, programarea efectuându-se în baza unei cereri depuse la sediul administrației municipale. Astfel, posesorii de câini  îşi vor putea steriliza gratuit animalul de companie la cabinetul veterinarinar inscris in campanie.

Pentru sterilizarea gratuită este nevoie de cartea de identitate a deţinătorului şi de carnetul de sănătate al animalului. În cazul în care animalul nu are carnet, va fi eliberat unul la cabinet.

Organizatorii campaniei atrag atenţia că sterilizarea este recomandată pentru o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă a animalului de companie, întrucât reduce riscul tumorilor şi infecţiilor interne. Mai mult, este o obligaţie legală, iar amenzile ajung şi la 10.000 de lei.

 

Lasă un răspuns