A încasat salariu fără să meargă la serviciu

ambulanta

ambulanta A încasat salariu fără să meargă la serviciuUn ambulanțier din județul Olt este cercetat de polițiști, după ce și-a însușit drepturi salariale de 15.000 de lei fără a se prezenta la serviciu.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au desfăşurat activităţi de urmărire penală în urma cărora a reieşit faptul că, în perioada 2017-2018, un bărbat de 46 de ani, din comuna Gârcov, judeţul Olt, în calitate de ambulanţier şi-ar fi însuşit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu.

„La data de 7 august., Parchetul de pe lânga Judecatoria Corabia a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, faţă de bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals intelectual. Cercetările continuă şi faţă de alte persoane”, au transmis  poliţiştii din Olt.

Potrivit acestora, bărbatul era acoperi de către colegi, de aceea se fac cercetări faţă de mai multe persoane.

IPJ Olt anunţă că această cauză este disjunsă din dosarul penal în care 14 angajaţi ai staţiei de Ambulanţă Corabia au fost plasaţi sub control judiciar, fiind cercetaţi pentru delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Lasă un răspuns